Blog Details

August 14, 2024

Lions Badeensrace 2025 doet u mee?

Badeendrace 2025 - Zaterdag 7 juni!

Op zaterdag 7 juni 2025 vindt de jaarlijkse Badeendrace plaats tijdens de Leurse Havenfeesten in Etten-Leur. Dit vrolijke en spannende evenement wordt georganiseerd door de twee Lions Club in Etten-Leur en is een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd lokale goede doelen te ondersteunen.

Hoe Werkt het?

De Badeendrace is eenvoudig maar ontzettend leuk. Voor slechts €2,50 per eend of €10 voor een familiepakket van vijf eendjes, kun je deelnemen aan de race. Om 14:15 uur worden duizenden gele badeendjes losgelaten in de vijver aan het Schoenmakerspark, waar ze hun weg naar de finishlijn zullen vinden. De eerste 30 eendjes die de finish bereiken, winnen fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren​​.

Waarom Meedoen?

De opbrengst van de Badeendenrace gaat naar verschillende lokale goede doelen die zich richten op de jeugd in Etten-Leur. Dit omvat ondersteuning voor onderwijs, sport, mentale gezondheid en kunstprojecten. Door een eendje te kopen, draag je direct bij aan het verbeteren van de kansen en het welzijn van jongeren in de gemeenschap​.

Een Feestelijke Dag voor het Hele Gezin

Naast de race zelf, is er tijdens de Leurse Havenfeesten nog veel meer te beleven. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers die komen genieten van de festiviteiten, de kraampjes en het entertainment. Het is een perfecte gelegenheid voor families om samen een leuke dag te hebben terwijl ze bijdragen aan een goed doel​​.

Prijzen en Winnaars

De Badeendenrace biedt niet alleen de kans om goede doelen te steunen, maar ook om mooie prijzen te winnen. De prijzen variëren van luxe artikelen tot praktische geschenken, waardoor er voor iedereen wel iets leuks te winnen valt.

Doe Mee en Maak een Verschil

Doe mee aan de Badeendenrace 2025 en maak deel uit van een evenement dat zowel plezierig als betekenisvol is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en bestel je eendjes meteen wanneer de site open gaat en help mee om van deze race wederom een groot succes te maken. Samen kunnen we de jeugd van Etten-Leur ondersteunen en een positieve impact maken op hun toekomst.

Meer informatie, de aftermovie bekijken en het bestellen van eendjes kan via de officiële website van de Badeendrace Etten-Leur​.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen.
Bedankt! U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

van ons Blog

Lees meer over onze andere activiteiten en evenementen.

We zijn uitverkocht

HELP ONS HELPEN! word sponsor / VRIJWILLIGER

registreer vandaag

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen.

Bedankt! U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Oops! Er is iets misgegaan tijdens het aanmelden.