Blog Details

August 13, 2024

Wine2Share - Wijn Bestellen voor het goede doel

Ontdek Wine2Share: De Perfecte Mix van Goede Wijn en Goed Doen

Bij Wine2Share combineer je het genot van heerlijke wijnen met het steunen van goede doelen. Dit unieke initiatief van Lions Club Etten-Leur e.o. zorgt ervoor dat elke fles wijn die je koopt, bijdraagt aan een beter leven voor anderen. Voor elke fles wijn gaat er namelijk €1,25 naar diverse goede doelen​.

Een Traditioneel Evenement: Wine & Bites Avond

Een van de hoogtepunten van Wine2Share is de jaarlijkse Wine & Bites avond. Dit evenement, gehouden eind oktober of begin  november (zie site voor exacte datum en locatie), biedt de perfecte gelegenheid om diverse wijnen te proeven, begeleid door heerlijke hapjes en deskundige toelichting van een sommelier. Het is een gezellige avond waar je niet alleen kunt genieten van uitstekende wijnen, maar ook kunt bijdragen aan het goede doel​.

Thuis Wijn Proeven met Proefpakketten

Kun je niet aanwezig zijn bij de  Wine & Bites avond? Geen probleem. Bestel dan een 1 of 2 proefpakketten en proef thuis al dan niet met vrienden en kennissen onze heerlijke wijnen. Gezellig!  Ieder pakket bevat een selectie van zes witte of zes rode wijnen die je thuis kunt proberen. Dit is een geweldige manier om kennis te maken met onze verschillende wijnen en tegelijkertijd het goede doel te ondersteunen​. Een prachtige combinatie.

Een Divers Assortiment Wijnen

Wine2Share biedt een breed scala aan wijnen, van lichte, fruitige witte wijnen tot volle, krachtige rode wijnen. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met vaste wijnleveranciers zoals Cordier Wines, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Of je nu een liefhebber bent van Chardonnay, Pinot Grigio, of Rioja, er is altijd iets dat bij je smaak past​.

Bestellen en Bijdragen

Het bestellen van wijn bij Wine2Share is eenvoudig en voordelig. De prijzen zijn inclusief BTW en de donatie van €1,25 per fles voor het goede doel. Bestellingen worden ongeveer eens per kwartaal verwerkt en thuisbezorgd in de regio Etten-Leur​.

Doe Mee en Maak het Verschil

Elke fles wijn die je koopt bij Wine2Share helpt mee aan het realiseren van projecten voor ouderen, gezinnen en andere groepen die ondersteuning nodig hebben. Zo hebben opbrengsten van vorige evenementen bijvoorbeeld ouderen en minima, de kans gegeven om te genieten van circusvoorstellingen, iets wat voor hen anders niet mogelijk zou zijn geweest​.

Blijf Op de Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle acties en evenementen van Wine2Share? Bezoek hun website en meld je aan voor hun nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een kans om te genieten van geweldige wijnen en tegelijkertijd een verschil te maken.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen.
Bedankt! U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

van ons Blog

Lees meer over onze andere activiteiten en evenementen.

We zijn uitverkocht

HELP ONS HELPEN! word sponsor / VRIJWILLIGER

registreer vandaag

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen.

Bedankt! U bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Oops! Er is iets misgegaan tijdens het aanmelden.